Visie en Zienswijze

TradeMedia & Internetmarketing geloofd vanuit nature in mensen, middelen en kunde. Hiernaast zien wij de inzet van techniek, als een middel om het (eind)doel te bereiken. Naar het doel zal altijd worden gestreefd, maar wij willen deze continue verbeteren en aanscherpen. Ontwikkeling en innovatie hierin meegenomen en op diens zwaarte meegewogen. Onnodige stilstand of vertraging, zien wij als achteruitgang. Plan – Do – Check & Act; doe wat je afgesproken hebt, bindend en concreet !

We benaderen zaken hiernaast vanuit technisch en bedrijfskundig oogpunt en kijken daarom breder dan alléén op naar details. Details zijn belangrijk, maar zeker niet het belangrijkste. Een helicopterview zegt soms meer, het gaat om het managen van het totaal en het gehele overzicht.

Met onze online concepten hebben wij in algemene zin tot doel de consument zodanige producten en of diensten te bieden en te faciliteren wat moet leiden tot een tevreden klant, rekeninghoudend met al het bovenstaande.

Stem of voeg toe aan:  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Plaats dit bericht op Twitter

No responses yet

Leave a Reply